KOm Langs

Kom langs

Heeft u een vraag over een conflict? Of heeft u rechtshulp nodig? U bent op afspraak van harte welkom bij Utrechtshulp: Utrechtse Vereniging voor Rechtshulp.

U kunt bij ons op afspraak terecht, zodat u ons al uw vragen over conflictsituaties en juridische geschillen kunt stellen. De zaakbehandelaren van onze vereniging staan voor u klaar en gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Het bezoek is gratis, voor onze verdere diensten vragen wij slechts een onkostenvergoeding. De zaakbehandelaren beslissen aan het eind van het gesprek of uw zaak kans van slagen heeft en of deze door ons in behandeling wordt genomen. Indien deze beslissing bevestigend luidt zullen de zaakbehandelaren voor u een gratis schriftelijk advies opstellen.

Waar: Nieuwegracht 1 te Utrecht
Wanneer: op afspraak, door te mailen naar bestuur@utrechtshulp.nl t.a.v. mevrouw A. de Brouwer
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan een afspraak

N.B. Wij kunnen niet garanderen dat u binnen één week een afspraak heeft. Wij zijn mede afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrijwillige zaakbehandelaren en hebben geen zicht op de drukte met betrekking tot onze zaken. Wel kunt u uw zaak altijd telefonisch of per e-mail toelichten zodat wij uw zaak zo spoedig mogelijk, met alle relevante informatie voorhanden, kunnen behandelen.

Belangrijke informatie

Voor zaken die wij aannemen krijgt u altijd eerst een opdrachtovereenkomst toegestuurd en vervolgens wordt er, indien mogelijk, een persoonlijke afspraak gemaakt op kantoor. De overeenkomst wordt altijd verstuurd vanuit een e-mailadres dat eindigt op @utrechtshulp.nl