Diensten

Diensten

Utrechtshulp is opgericht met als doel het begeleiden van minder draagkrachtige particulieren, kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen tijdens conflicten. Van huurconflicten tot het opstellen van algemene voorwaarden, wij kunnen u bij een grote verscheidenheid aan zaken ondersteunen en begeleiden.

De eerste stap die wij zetten als u zich bij ons aanmeldt is beslissen of een conflict voor onze rechtshulp in aanmerking komt. De vereniging adviseert niet alleen bij conflicten, maar kan indien nodig ook namens de cliënt corresponderen met de wederpartij en gerechtelijke stappen ondernemen.

Onze werkwijze richt zich volledig op de cliënt, en zorgt er dan ook voor dat wij u van de beste diensten kunnen voorzien.

Rechtshulp

Onder onze werkzaamheden valt bijvoorbeeld het procederen in huurgeschillen, arbeidsconflicten, leveringsconflicten, bestuursrechtelijke geschillen en het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Hierbij kunnen wij indien nodig gerechtelijke stappen namens onze cliënt ondernemen. Wilt u weten of uw conflict met hulp van onze rechtshulp kan worden opgelost? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

pricelist
Onze tarieven:

Wij werken in principe tegen onkostenvergoeding. Adviezen schrijven we altijd gratis. Wanneer gebruik wordt gemaakt van diensten van derden (bijvoorbeeld: Post NL/deurwaarder/vertaalbureau etc.), worden deze kosten voorgeschoten door ons en vervolgens zonder opslag aan u gefactureerd. Voor sommige diensten vragen we echter wel een kleine vergoeding, afhankelijk van de vraag in welke hoedanigheid (particulier/ ondernemer) u gebruik wenst te maken van onze diensten. Hier het overzicht van onze tarieven.

Belangrijke informatie

Recentelijk (medio 2018) is het bericht tot ons gekomen dat er één of meerdere personen zijn die in onze naam handelen, maar niet lid zijn van onze vereniging. Dit kan vergaande gevolgen voor u hebben. Dit is namelijk niet iemand die behoort bij onze vereniging.

Voor zaken die wij aannemen krijgt u altijd eerst een opdrachtovereenkomst toegestuurd en vervolgens wordt er, indien mogelijk, een persoonlijke afspraak gemaakt op kantoor. De overeenkomst wordt altijd verstuurd vanuit een e-mailadres dat eindigt op @utrechtshulp.nl.